Ghid de contabilitate aplicata pentru PFA 2018

Ca sa stii cum sa scapi rapid, avantajos si perfect legal de cosmarul generat de OUG 79/2017!

E simplu! Ori te informezi corect, ori esti bun de plata in 2018!
 
Schimbarea legislatiei fiscal-contabile pe final de an 2017 – cu implicatii majore pentru PFA, nu ofera deloc o imagine pozitiva a inceputului de 2018! Din contra, aduce ingrijorari si temeri majore cu privire la aplicarea corecta a noilor reglementari intrate deja in vigoare la 01.01.2018. Dar… iata SOLUTIA TA!
 
Vrei sa beneficiezi de:
cunoasterea la perfectie si in timp util a reglementarilor legislative cu incidenta directa asupra activitatii PFA-urilor – articole de lege explicitate?
intelegerea corecta a cerintelor legislative si a modului corect de aplicare in practica?
comentarii legislative, indrumari, sfaturi, solutii si recomandari din partea specialistilor?
instrumente care sa-ti usureze munca si sa-ti economiseasca timpul de lucru (modele de inregistrare corecta in contabilitate, modele de declaratii etc.)?
protectie permanenta impotriva deciziilor eronate, a interpretarii gresite a legii, a aplicarii incorecte a acesteia si a amenzilor ANAF pe care le atrag?
 
Ai nevoie VITALA de Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018 ca de oxigen! Este unica lucrare, perfect calibrata pe nevoile tale REALE! Raspunde rapid, punctual si practic problemelor specifice cu care te confrunti! 

 

 
4 Modificari legislative care te privesc direct. Greu de crezut ca le poti face fata fara ajutorul specialistilor!

Ca-n fiecare an, inceputul este greu! Codul fiscal, “masacrat” prin legi confuze si contrare, ingreuneaza si mai mult viata celor care, cu putin curaj, incearca sa urneasca ceva in tara asta. De aceea am ales sa iti venim in ajutor! Pentru ca atunci cand nu stii cum sa intelegi ce ai citit in lege, dar nici inspectorul care te verifica nu stie, pana la urma, cel pagubit vei fi tu!
Iti oferim acum sprijin specializat in cunoasterea, intelegerea si aplicarea corecta a noii legislatii. Afla:

1. Ce schimbari implica scaderea impozitului pe venit de la 16% la 10% in contabilitatea PFA?

2. Cum se vor calcula contributiile pe care tu, in calitate de PFA le datorezi statului - pentru un venit net estimat /realizat mai mare de 22.800 lei (12 salarii minime brute in 2018) se datoreaza CASS de 10% si CAS de 25%, ambele contributii fiind calculate la salariul minim brut pe economie (sau la o suma mai mare în cazul CAS, in functie de optiunea titularului PFA), chiar daca titularul PFA este salariat in alta parte?

3. Ce presupune noul formular D600 - Declaratie privind venitul asupra caruia se datoreaza contributia de asigurari sociale si cu privire la incadrarea veniturilor realizate în plafonul minim pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate, pe care trebuie sa-l depui, ca PFA neexceptat pana la 1 martie 2018?

4. Cum te afecteaza precizarea legislativa prin care “veniturile obtinute din activitati independente desfasurate in Romania, cu exceptia drepturilor de proprietate intelectuala, se considera ca fiind obtinute din Romania, indiferent daca sunt primite din Romania sau din strainatate.”
 
Sunt doar cateva dintre reglementarile intrate in vigoare la 01.01.2018 cu impact major asupra inregistrarilor tale fiscal-contabile! Descopera:
cum te afecteaza;
cum se modifica inregistrarile tale pentru a corespunde legii;
care sunt facilitatile pe care legea ti le ofera;
ce solutii economice avantajoase iti ofera autorii lucrarii;
ce ai de facut pentru a beneficia de protectie maxima la controlul ANAF.
 
Comanda acum exemplarul tau din Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA!
Este cea mai buna investitie pentru siguranta si profitul tau in tot anul 2018! 


 
Apartii vreuneia dintre aceste categorii? Nici sa  nu te gandesti ca poti rezista fara Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018!
 
Exprimat simplu, cartea a fost gandita pentru a ajuta PFA si contabilii implicati in contabilitatea unei/mai multor PFA. Ea trateaza contabilitatea acestora tinand cont de specificul activitatilor desfasurate:
 
activitati economice (persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale);
profesii libere (medici, avocati, notari, auditori financiari, consultanti fiscali, experti contabili, arhitecti si alte profesii reglementate);
drepturi de proprietate intelectuala (in conditiile in care opteaza pentru determinarea venitului net in sistem real); 
 
De asemenea, cartea constituie un ghid extrem de util organizarii contabilitatii la:
unitatile de cult;
asociatiile de proprietari;
persoanele juridice fara scop patrimonial în al caror act normativ de infiintare exista prevederi exprese privind organizarea si conducerea contabilitatii in partida simpla.

AVANTAJ MAJOR:
Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018 interpreteaza si explica toata legislatia fiscal-contabila care reglementeaza activitatea unei PFA in 2018! 
 
Cartea iti economiseste timpul, energia si banii! Reprezinta garantia unei activitati:
fara batai de cap si stres
sigure si perfect legale
oglindita fidel de inregistrari fiscal-contabile de nota 10
sustinuta de actiuni si decizii corecte si avantajoase buzunarului tau

Ce aduce nou editia 2018 a Cartii Verzi a Contabilitatii pentru PFA 2018?
 
In primul rand, iti pune la indemana, intr-un singur loc, intreaga legislatei fiscal-contabila care reglementeaza activitatile PFA! Actualizata conform ultimelor modificari aplicabile de la 1 ianuarie 2018! Explicata, comentata si exemplificata prin studii de caz rezolvate, modele de monografii contabile! Imbogatita cu noi capitole si subcapitole care trateaza aspectele legislative nou introduse in lege.
 
Tematica sa este structurata logic, pe domenii corespondente claselor de conturi (stocuri, clienti, furnizori, subventii, salarii, datorii fiscale, impozit pe venit) permitand o evidenta facila a inregistrarilor din conturile respective.
 
 
Asadar, daca:
stocurile iti dau batai de cap
evidenta contabila a operatiunilor de achizitii intracomunitare iti mananca tot timpul
ai dubii la inregistrarea imobilizatilor corporale din productia proprie sau...
TVA-ul la incasare iti face probleme.... 
 
Deschide Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018 si rezolva rapid, fara batai de cap!
Economiseste timpul pe care-l poti valorifica acum in folosul afacerii tale!


 

In al II lea rand, de mare interes in editia 2018 a Cartii Verzi a Contabilitatii pentru PFA este abordarea pe larg a unor subiecte arzatoare pentru PFA azi:  contributii sociale   calcul impozit pe venit   modalitati de calcul pentru veniturile din activitati independente mai putin cele provenite din drepturi de proprietate intelectuala etc.
 
Intotdeauna situatiile reale cu care mii de PFA-uri se confrunta constituie cea mai buna si eficienta „scoala”. Cazurile rezolvate din lucrare, modelele de inregistrari contabile aferente cazului si recomandarile autorilor specializati iti confera acum deplina siguranta a actiunilor tale! 
În plus ele contin baze legale si solutii imediat aplicabile în situatiile cu care te confrunti!
 
Aici gasesti exemple clare pentru:
organizarea contabilitatii proprii in baza reglementarilor contabile conforme cu directivele europene, in vigoare, pana la nivel de balanta de verificare, fara a intocmi situatii financiare anuale. 
tinerea evidentei  contabile fie in partida simpla, fie in partida dubla 
calculul corect al contributiilor sociale pe care le datorezi statului, aferente venitului net realizat. 

In al III-lea rand, lucrarea iti ofera un volum sporit de informatii privind documentele justificative, documente fiscal-contabile, registrele contabile nou cerute.
 
De asemnea, gasesti informatii privind  introducerea sau schimbarea unor formulare/ declaratii. Sunt prezentate de asemenea sugestii de completare corecta a acestora, precum si informatii privind termene de depunere si plata. Pentru ca tu sa lucrezi intotdeauna cu ultima varianta a legii, sa fii ferit de erori in aplicarea legii si de amenzile aferente!

Economiseste timp pretios, nervi si bani!  Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018 te scoate rapid din impas, cu solutii clare, sigure! 
 

 

Astfel, Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018 raspunde tuturor intrebarilor pe care o PFA le-ar putea ridica! Imbina perfect aspectul teoretic, dat de lege, cu partea practica. Totul la un loc, clar si sintetic explicat.
 
Afli cum trebuie sa rezolvi o situatie, cum sa actionezi pentru a respecta legea, dar in acelasi timp pentru a-ti proteja buzunarul! Pentru ca, profitul vine din:
aplicarea corecta a legii
evitarea conflictelor cu inspectorii Fiscului
economia de timp realizata
solutiile corecte adoptate
secretele si din “portitele” legislative pe care specialistii-autori ti le impartasesc in paginile cartii!
 
Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018 iti pune acum la dispozitie toate aceste cai pentru a face profit din afacerea ta! Te ajuta sa cunosti legea si sa o aplici corect! Iti economiseste timpul lasandu-te sa te concentrezi exclusiv pe dezvoltarea afacerii si obtinerea profitului! Iti economiseste banii eliminanad riscul amenzilor care te pandesc la tot pasul cand lucrezi cu legislatie noua.
Concluzie:
Comanda acum Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018! Investeste in cunoasterea care iti salveaza timpul, te scapa de efort, nervi si bani aruncati pe fereastra! Pentru ca tinerea evidentei contabile a PFA-ului tau sa fie pentru tine o activitate corecta, rapida si legala. Si perfect sigura!
Si daca tot mai ai dubii, poate ar mai trebui sa stii ca:
 
Lucrarea apartine unui colectiv de specialisti Rentrop&Straton, coordonati de catre dna DANA HRISTU.
Experimentat consultant fis
cal, expert contabil, auditor financiar si Editor la Portal contabilitate, Dana Hristu iti ofera acum garantia unei lucrari de exceptie dedicata integral problemeticii PFA în 2018. 
 
Lansata acum, cand impactul noii legislatii asupra ta este maxim si pericolul unor inregistrari eronate este atat de prezent, Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018 se bucura acum de pret special: doar 147 lei (TVA inclusa), REDUS cu 20% fata de pretul standard! Comanda acum exemplarul tau, economiseste acum 35 lei si protejeaza-te impotriva amenzilor devastatoare pentru PFA!
 
 
 
Ei au considerat ca merita! E randul tau acum!
 
„Pur si simplu o „pandeam”! Abia asteptam sa apara! Legislatia de acum, noile contributii si conditii impuse PFA ma fac sa ma intreb daca mai merita acesta forma de afacere! Sper sa izbutesc, totusi, sa ma descurc si anul acesta, cu ajutorul dvs.! Va multumesc pentru ca ne veniti in ajutor!” - Virgina Argatu, PFA, Constanta
 
 
 
„Achizitia editiilor precedente mi-a demonstrat ca nu trebuie s-o ratez nici anul acesta! Un format excelent al informatiei ( de la teorie la practica), atent la nevoile noastre, exprimat pe intelesul nostru, al tuturor. Ma bucur ca am „prins-o”! Felicitari autorilor!” - George Ganea, contabil, Radauti 


 
Manager produs
Gabriela Simbotin
Divizia Editoriala Contabilitate
Rentrop&Straton 
 
 PS. Satisfactie 100% ori toti banii inapoi!
 
 
Este angajamentul pe care ni-l asumam, pentru ca ne dorim ca ajutorul specialistilor nostri sa fie unul real pentru dvs. De aceea, la achizitia produsului va oferim GARANTIE SPECIALA “Toti banii inapoi!” daca informatia cuprinsa in lucare va nemultumeste. Tot ce aveti de facut pentru a intra in posesia banilor dvs. este sa trimiteti pe adresa editurii lucrarea in perfecta stare, in ambalajul original. Rentrop&Straton se obliga sa va restituie integral suma investita in acest produs, fara “de ce?”- uri stanjenitoare.
 

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna ianuarie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA (varianta tiparita) au fost interesate si de:

Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 2018

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Pro, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSPRO.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.