Contabilitatea PFA poate ridica adevarate probleme!

Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA este solutia pentru acestea!


Draga PFA,
 
Va este clar, nu? 560.000 de PFA active, intr-o tara ca a noastra, stau ca un ghimpe in coasta ANAF-ului! “Sunt mult prea multe!”- considera ei. “Precis sunt folosite ca vehicule de plata mascata a salariilor! Ia sa-i mai controlam un pic”. Va dati seama, urmeaza inspectii dese si… “apasate”!
 
Vedeti bine… conditiile pentru PFA s-au inasprit! Povara fiscala a crescut! Se pregateste si o lege care limiteaza autorizarea PFA-urilor! Ba mai mult, colaborarea cu persoane fizice va fi si ea interzisa!
 
 
Solutia dumneavoastra pentru:
 
activitate inscrisa corect in legislatia in vigoare
solutii economice legale si benefice dumneavoastra ca PFA
controale ale ANAF trecute cu bine, fara amenzi si suspendari de activitate
 
Este Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA – ghidul dumneavoastra de “supravietuire” in conditiile impuse de legea in vigoare! Lucrarea este gandita special pentru PFA si contabilii preocupati de contabilitatea PFA. Raspunde clar si profesionist la toate intrebarile si problemele pe care contabilitatea unei PFA le ridica.
 
Comandati acum exemplarul dvs. din Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA, in format digital! Evitati orice greseala in aplicarea noii legislatii fiscale instituite de noul Cod fiscal in vigoare! Atentie! Peste 500.000 de PFA si-o doresc, pentru o activitate sigura si profitabila!

 
Cui se adreseaza aceasta lucrare
 
Cartea verde a contabilitatii pentru PFA este creata pentru uzul intreprinzatorilor persoane fizice care desfasoara:
activitati economice (persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale si întreprinderi familiale)
profesii libere (medici, avocati, notari, auditori financiari, consultanti fiscali, experti contabili, arhitecti si alte profesii reglementate)
drepturi de proprietate intelectuala (in conditiile in care opteaza pentru determinarea venitului net în sistem real).
 
De asemenea, cartea poate servi ca ghid util pentru organizarea contabilitatii in cadrul:
unitatilor de cult
societatilor de proprietari
persoanelor juridice fara scop patrimonial in al caror act normativ de infiintare exista prevederi exprese privind organizarea si conducerea contabilitatii in partida simpla
 
Daca va regasiti intr-una dintre categoriile mentionate, sunteti chiar norocos! Fiindca beneficiati de experienta unui grup de specialisti care au pus cap la cap toate aspectele legislative financiar contabile pentru ca dvs. sa:

economisiti timpul si energia destinate cautarii articolelor de lege sub a caror incidenta intra activitatea pe care o desfasurati
munciti usor si organizat
intelegeti rapid si corect diverse aspecte legislative
evitati pericolul interpretarii/ aplicarii incorecte a legislatiei
treceti cu bine peste avalansa de inspectii de la ANAF
evitati riscul amenzilor.
 
Vreti sa lucrati ca la carte? Rapid si perfect legal? Dar in acelasi timp sa beneficiati de “portite” legislative si oportunitati pe care legea vi le pune la dispozitie?
 
Comandati acum exemplarul dvs. din Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA! Grupul de specialisti autori condusi de dna Dana HRISTU - expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal si Editor Portal Contabilitate va ajuta acum sa desfasurati o activitate perfect legala, dar in acelasi timp profitabila.
 
Va economiseste timpul si energia si va da ocazia sa le alocati dezvoltarii afacerii dvs.
Va scuteste de problemele cu Fiscul
Va economiseste banii!


Ce probleme va rezolva Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA
 
Lucrarea coroboreaza reglementarile contabile existente cu cele fiscale!
Practic, de anul acesta PFA poate tine evidenta contabila fie in partida simpla, fie in partida dubla si
si conduce contabilitatea proprie in baza reglementarilor contabile conforme cu directivele europene, in vigoare, pana la nivel de balanta de verificare, fara a intocmi situatii financiare anuale.
 
Pentru persoanele fizice care tin contabilitatea in partida simpla, acestea vor putea trece la conducerea contabilitatii in partida dubla de la inceputul exercitiului financiar ulterior celui in care au decis aceasta trecere. In plus, conform noului Cod fiscal, taxarea PFA creste din 2016 cu 10,5% prin introducerea cotizatiei obligatorii de CAS. Cum va descurcati cu toate astea?
 
Lucrarea Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA va pune la dispozitie:
 
legislatie comentata
informatii privind inregistrarea in contabilitate, termene de declarare/ depunere
sfaturi, recomandari, atentionari
studii de caz cu: baza legala, prezentarea situatiei, inregistrarile contabile aferente cazului, atentionari si recomandari din partea specialistilor pentru solutionarea legala a problemei
exemple de calcul
modele privind cele mai importante documente.
 
 
Pentru ca tinerea evidentei contabile sa fie pentru dvs. o activitate corecta, rapida si perfect legala, comandati acum Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA! Investiti in cunoasterea care va salveaza de timp pierdut, efort, nervi si bani aruncati pe fereastra!

 
 

Cred ca este singurul material dedicat PFA-urilor in care gasesc si eu o explicatie ca lumea. Aveam nelamuriri cu platile astea anticipate. M-am lamurit. Am descoperit o multime de sfaturi intersante si atentionari pretioase. Nu stiu daca le-as fi vazut singur citind legea! Adevarat ca economisesti timp! Si nervi! Mergi direct la tinta! Si solutia oferita de autori este SIGURA! Fain! Felicitari! - Augustin Brebu, PFA, Rucar
 
 
 
Tematicile ce regasesc in cuprinsul lucrarii
 
Acestea ofera raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ridicate de PFA. Descoperiti:
 
Cine are obligatia de a organiza evidenta contabila. Exceptii
Care sunt conceptetele contabile cu care lucreaza PFA-urile - definitii si termeni specifici
Baze legale ale activitatii financiar-contabile desfasurate de PFA
Cum procedati pentru inregistrarea fiscala
Cum si cand se face stabilirea platilor anticipate de impozit
Ce contributii sociale obligatorii va revin ca PFA. Care sunt contributiile optionale
Ce trebuie sa intreprindeti in cazul in care ati ales contabilitatea in partida simpla

 
Sunt contabil si tin contabilitatea catorva PFA. La unele in partida simpla, la altele - dubla. Recunosc, acest CD imi economiseste o gramada de timp. In plus studiile de caz prezentate si solutiile lor foarte bine argumentate legal imi sunt de un real folos! Nu o data am gasit exact inregistrarile contabile de care aveam nevoie! Un instrument ideal pentru extrajobul meu! Va multumesc! - Niculae Vidraru, contabil, Hunedoara
 
 
Ce se schimba in cazul functionarii PFA in regim de contabilitatea in partida dubla
Ce documente justificative si documente financiar-contabile trebuie sa intocmiti
Care sunt Registrele contabile obligatorii pe care trebuie sa le tineti
Ce trebuie sa stiti despre utilizarea programelor informatice
Ce presupune calitatea de angajator. Obligatii
Totul despre imobilizari corporale si necorporale
Ce sunt obiectele de inventar si cum se tine evidenta lor
 

 
Cum gestionati corect stocurile
Totul despre cheltuieli
Totul despre venituri
Cum facturati legal
Aspecte importante privind: casa, banca, deconturile
Cum trebuie sa tineti evidenta furnizorilor si a clientilor
Cum calculati impozitul anual datorat
 
 
Evidenta taxei pe valoarea adaugata
Cine are obligatia de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale
Noile cerinte legislative privind arhivarea si pastrarea documentelor financiar –contabile
Ce presupune inventarierea anuala a patrimoniului
Ce mai trebuie sa declarati
Alte informatii suplimentare utile
 

 
“Temele expuse mi s-au parut interesante si utile, iar abordarea lor facuta la modul serios. Ma bucur ca cineva acolo la Rentrop&Straton are grija de nevoile noastre. Ajutorul unor specialisti seriosi ne este intodeauna util in confruntarea cu legea!” - Teodora Varlan, PFA, Aiud
 
 
Alegeti sa comandati acum Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA! Este singura lucrare de pe piata, care face lumina asupra tuturor problemelor pe care o astfel de entitate economica le ridica! In deplina concordanta cu legislatia in vigoare!
 
Aflati cum trebuie sa rezolvati o situatie, cum sa actionati pentru a respecta legea, dar in acelasi timp sa faceti si profit! Pentru ca, profitul vine si din aplicarea corecta a legii, si din evitarea conflictelor cu inspectorii Fiscului, si din economia de timp realizata, ca si din solutiile corecte adoptate!
 
Lucrul avand alaturi aceasta lucrare va usureaza de grijile generate de necunoastera si nerespectarea legii. Cu alte cuvinte acesta lucrare va da mana libera sa va concentrati exclusiv asupra cresterii afacerii dvs.! E ceva, nu?
Va confera:

Siguranta!
Profesionalism!
Profit!
 
Apartineti comunitatii celor 560.000 PFA care trebuie sa faca fata rigorilor legii si vizitelor dese ale inspectorilor de la ANAF? Comandati acum exemplarul dvs. si scapti de orice bataie de cap generat de legislatia in vigoare!
 
Acum puteti achizitiona CD Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA la un pret special de doar 110.25 lei  (TVA inclusa).

Decizia va apartine!

 
 
Carmen Avadanoaei, 

Manager produs
Divizia Editoriala Contabilitate
Rentrop&Straton 
 
 PS. Satisfactie 100% ori toti banii inapoi!
 
 
Este angajamentul pe care ni-l asumam, pentru ca ne dorim ca ajutorul specialistilor nostri sa fie unul real pentru dvs. De aceea, la achizitia produsului va oferim GARANTIE SPECIALA “Toti banii inapoi!” daca informatia cuprinsa in lucare va nemultumeste. Tot ce aveti de facut pentru a intra in posesia banilor dvs. este sa trimiteti pe adresa editurii lucrarea in perfecta stare, in ambalajul original. Rentrop&Straton se obliga sa va restituie integral suma investita in acest produs, fara “de ce?”- uri stanjenitoare.
 

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Doar in luna decembrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Nota de informare!

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Pro, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSPRO.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.